It lies within

Powered by Intel®
It lies within ORIGINALNA PREDATOR MINI-SERIJA
1. EPIZODA
ZAPOČNI GLEDANJE
2. EPIZODA
SAČUVAJ EPIZODU
3. EPIZODA
POBOLJŠAJ PERFORMANSE
Helios 300
Za ovaj laptop sa 12. generacijom procesora Intel® Core™ i71 ne postoji dovoljno veliki izazov u tvojoj kolekciji igara. Pored toga što Helios izgleda fantastično dok sa lakoćom ređa kadrove, zahvaljujući njegovoj grafičkoj kartici maksimalno je optimizovan da pruži ekstremne grafičke performanse.
Helios 300 SpatialLabs Edition
Kada ne uživaš u svojoj kolekciji 3D igara, možeš efikasno da obavljaš više poslova istovremeno i upravljaš zadacima koji su pokrenuti u pozadini sa grafičkom karticom GeForce RTX™ 3080 i Intel® Core™ i9 procesorom 12. generacije s novom arhitekturom hibridnih performansi.
Helios 500
Sa konfiguracijom koju čine 11. generacija Intel® Core™ i9 procesora, grafička kartica GeForce RTX™ 3080 i monitor sa 4K Mini LED panelom koji ima brzinu osvežavanja od 120 Hz – Helios predstavlja budućnost gejminga.
Triton 500 SE
Intel® Core™ procesori 12. generacije obezbeđuju vrhunske gejmerske performanse, ali i fleksibilnost za efikasno obavljanje zadataka. Inovativna nova arhitektura dodeljuje odgovarajući obim posla pravom jezgru tako da zadaci koji su pokrenuti u pozadini ne prekidaju igru – slobodno ćaskaj, surfuj, strimuj, uređuj, snimaj i igraj igre i ne brini o seckanju
Triton 300 SE OLED
Pokreće ga Gen Intel® Core™ i9 procesor 12. generacije sa novom arhitekturom s hibridnim performansama – s lakoćom obavljaj više poslova istovremeno, uređuj, snimaj, strimuj, uživaj u sjajnim sesijama neprekidne igre i spokojnosti znajući da ovaj računar ima M.2 PCIe skladište 4. generacije neverovatne brzine.
Triton 300 SE
Pokreće ga Gen Intel® Core™ i7 procesor 12. generacije sa novom arhitekturom s hibridnim performansama – s lakoćom obavljaj više poslova istovremeno, uređuj, snimaj, strimuj, uživaj u sjajnim sesijama neprekidne igre i spokojnosti znajući da ovaj računar ima M.2 PCIe skladište 4. generacije neverovatne brzine.
Triton 300
Opremljen je procesorom do serije Intel® Core™ i7 11. generacije, grafičkom karticom serije NVIDIA® GeForce RTX™ 30 i našom specijalno dizajniranom tehnologijom hlađenja AeroBlade™ 3D 5. generacije.
Orion 7000
Časti sebe novim gejmerskim računarom i vrhunskim performansama za obavljanje zadataka koje odlikuju model Orion 7000. Nova generacija desktop PCIe računara koji se mogu nadograditi na 5. generaciju koristi do 12. generacije Intel® Core™ i9 procesora, grafičku karticu serije GeForce RTX™ 30 i nudi podršku za munjevite konfiguracije DDR5-4000 (do 64 GB).
Orion 5000
Orion 5000 u svom kućištu sa ARGB osvetljenjem skriva nestvarno brze čipove: Intel® H6701 i procesor Intel® Core™ i7 12. generacije1. Tu je i grafička kartica GeForce RTX™ 30801 zahvaljujući kojoj možeš da povećaš broj kadrova u sekundi.
Orion 3000
U malom kućištu naglašenih linija računara Orion 3000 nalazi se pritajena zver. Ovaj snažan i kompaktan računar čeka da isprobaš njegov procesor Intel® Core™ i7 12. generacije1. Tu je i grafička kartica GeForce RTX™ 30701 zahvaljujući kojoj možeš da povećaš broj kadrova u sekundi.
X28 Monitor
Munjevito ubrzaj svoju igru sa brzim osvežavanjem od 144 Hz i rezolucijom 4K UHD i testiraj svoje eSports veštine pomoću alatke NVIDIA® Reflex Latency Analyzer.
X32 FP MONITOR
Predator X32 FP ima pregršt neverovatnih funkcija koje će zauvek promeniti način na koji igraš. Mini LED, lokalizovano zatamnjivanje (576 zona), Quantum Dot monitor, HDMI 2.1 – sve je na jednom mestu i spremno za akciju.
X38 Monitor
IPS monitor sa tehnologijom Agile-splendor ima odziv od 0,3 ms (sivo na sivo), stopu osvežavanja od 175 Hz i neverovatnu stopu zakrivljenosti od 2300R – Predator X38 te vodi u neverovatno realističan svet sa odnosom prikaza 21:9.
Cestus 335
Unapređeni gejmerski miš idealan za gotovo svaku upotrebu – kako u igri, tako i van nje. Opremljen je najnovijom tehnologijom senzora, funkcijom neverovatno brzog listanja i još mnogim drugim funkcijama.
AETHON 301 TKL
Mehanička tastatura veličine 80% TKL, sa Gateron Blue prekidačima i funkcijom N-key ti omogućava da budeš za korak ispred svojih protivnika.
AETHON 700
Druga igra, drugačija kombinacija veština i, najverovatnije, drugačija vrsta pritiska na tastere. Sa mehaničkom gejmerskom tastaturom Predator Aethon 700 RGB dobijaš dvostruko više snage u jednom paketu.

#itlieswithin