It lies within

Powered by Intel®
It lies within MINISERIE ORIGINALĂ PREDATOR
EPISODUL 1
ÎNCEPE
EPISODUL 2
SALVEAZĂ PUNCTUL
EPISODUL 3
TRECI LA NIVELUL URMĂTOR
Helios 300
Acest laptop Intel® Core™ i71 îți va pune în față biblioteca de jocuri și te va provoca să o înfrunți. Nu numai că Helios arată bine în timp ce afișează rapid cadru după cadru, dar această mașină echipată cu RTX este și complet optimizată pentru o putere grafică maximă.
Helios 300 SpatialLabs Edition
Când nu ești cufundat în menajeria ta 3D, fă multi-tasking și menține sarcinile de fundal sub control cu placa grafică GeForce RTX™ 3080 și procesorul Intel® Core™ i9 din a 12-a generație.
Helios 500
Cu un procesor Intel® Core™ i9 din a 11-a generație, o placă GeForce RTX™ 3080 și un panou 4K cu tehnologie mini LED-uri și cu rată de împrospătare de 120Hz – Helios este un prevestitor al viitorului jocurilor.
Triton 500 SE
Procesoarele Intel® Core™ din a 12-a generație îți oferă o performanță superioară a jocurilor, oferind în același timp flexibilitatea necesară pentru multi-tasking fără probleme. Noua arhitectură inovatoare se potrivește cu nucleul potrivit pentru volumul de lucru potrivit, astfel încât sarcinile din fundal nu te vor întrerupe din joc - oferindu-ți libertatea de a discuta pe chat, a naviga, a transmite în flux, a edita, a înregistra și a reda fără a pierde niciun moment din acțiune.
Triton 300 SE OLED
Având procesorul Intel® Core™ i9 din a 12-a generație, cu noua sa arhitectură cu performanță hibridă, puteți să efectuați mai multe sarcini, să editați, să înregistrați, să faceți streaming și să țineți sesiuni neîntrerupte de gaming fără probleme, știind că acest PC dispune de spațiu de stocare PCle M.2 de mare viteză din a 4-a generație.
Triton 300 SE
Având procesorul Intel® Core™ i7 din a 12-a generație, cu noua sa arhitectură cu performanță hibridă, puteți să efectuați mai multe sarcini, să editați, să înregistrați, să faceți streaming și să țineți sesiuni neîntrerupte de gaming fără probleme, știind că acest PC dispune de spațiu de stocare PCle M.2 de mare viteză din a 4-a generație.
Triton 300
Înarmat cu un procesor Intel® Core™ i7 din a 11-a generație, placa grafică NVIDIA® GeForce RTX™ seria 30 și tehnologia noastră personalizată AeroBlade™ 3D din a 5-a generație.
Orion 7000
Cu Orion 7000, te poți bucura de un nou PC de gaming și de performanța supremă cu care poți derula sarcinile. PC-ul desktop PCle upgradabil din a 5-a generație vine la pachet cu un procesor Intel® Core™ i9 de până la a 12-a generație, o placă grafică GeForce RTX™ din seria 30 și asistență pentru configurațiile impresionante DDR5-4000 (până la 64 GB).
Orion 5000
Carcasa cu iluminare ARGB a PC-ului Orion 5000 găzduieşte cel mai rapid chipset: Intel® H6701 și procesorul său Intel® Core™ i7 din a 12-a generație1. La acestea se adaugă placa video GeForce RTX™ 30801, pentru ca tu să te poți bucura de imagini la o viteză tot mai mare a cadrelor.
Orion 3000
Dincolo de exteriorul de dimensiuni mici, dar bine definite ale dispozitivului Orion 3000, se află un monstru în așteptare – un PC compact, puternic, nerăbdător să își testeze procesorul Intel® Core™ i71 din a 12-a generație. La acestea se adaugă placa video GeForce RTX™ 30701, pentru a te putea bucura de imagini la o viteză tot mai mare a cadrelor.
X28 Monitor
Împinge jocul la extrem cu rata de refresh de 144Hz pe ecranul UHD 4k și testează-ți abilitățile eSports cu tehnologia Reflex Latency Analyzer de la NVIDIA®.
X32 FP MONITOR
Monitorul Predator X32 FP vine la pachet cu numeroase caracteristici care îți vor depăși toate așteptările și vor schimba complet experiența de gaming. Mini LED, atenuarea locală a luminii (576 de zone), afișaj Quantum Dot, HDMI 2.1 – le are pe toate, gata pregătite pentru tine.
X38 Monitor
Dotat cu un ecran IPS Agile-Splendor ce beneficiază de un timp de răspuns GtG de până la 0.3 ms, o rată de reîmprospătare de 175 Hz și o curbură adâncă 2300R – Predator X38 te duce pe un tărâm 21:9 necunoscut.
Cestus 335
Mouse-ul care perfecționează experiența de gaming pentru practic toate situațiile, chiar și cele în afara jocurilor. Dispune de cea mai nouă tehnologie cu senzor, o capacitate de derulare extrem de rapidă și multe altele.
AETHON 301 TKL
O tastatură mecanică care dispune de comutatoare Gateron Blue, un factor de formă TKL de 80% și funcționalitatea deplină N-key rollover pentru a fi cu un pas în fața competiției.
AETHON 700
Joc diferit, set diferit de abilități și, cel mai probabil, acționare diferită a tastelor. Cu Predator Aethon 700, tastatura mecanică de gaming RGB, ai de două ori mai multă putere într-un singur pachet total.

#itlieswithin