It lies within

Powered by Intel®
It lies within EEN PREDATOR ORIGINAL MINISERIE
AFLEVERING 1
DRUK OP START
AFLEVERING 2
SAVE
AFLEVERING 3
EEN NIVEAU HOGER
Helios 300
Met deze laptop met 12e generatie Intel® Core™ i71 processor speel je al je games en kun je elke uitdaging aan. De Helios is niet alleen een plaatje om te zien terwijl hij frame na frame op je afvuurt, maar deze RTX-machine is ook volledig geoptimaliseerd voor maximale grafische prestaties.
Helios 300 SpatialLabs Edition
Doe meerdere dingen tegelijk en beheer achtergrondtaken met GeForce RTX™ 3080 graphics en een 12e generatie Intel® Core™ i9 Processor met de nieuwe hybride prestatiearchitectuur als je even niet in de 3D-wereld duikt.
Helios 500
Met een 11e generatie Intel® Core™ i9 processor, een GeForce RTX™ 3080 en een 4K Mini LED-scherm met een vernieuwingsfrequentie van 120 Hz opent Helios de deuren naar het gamen van de toekomst.
Triton 500 SE
12e generatie Intel® Core™ processoren zorgen voor superieure gameprestaties en bieden tegelijkertijd de flexibiliteit om vloeiend te multitasken. De innovatieve nieuwe architectuur wijst de juiste kern toe aan de juiste taak, zodat achtergrondtaken je game niet onderbreken. Zo kun je chatten, browsen, streamen, bewerken, opnemen en afspelen zonder een beat te missen.
Triton 300 SE OLED
Door de nieuwste 12e generatie Intel® Core™ i9-processor kunt je probleemloos aan de slag: tegelijkertijd bewerken, opnemen, streamen en heerlijk non-stop gamen is geen uitdaging voor deze laptop. Je kunt ook genieten van het feit dat hij is voorzien van supersnelle M.2 PCIe Gen4-opslag.
Triton 300 SE
Door de nieuwste 12e generatie Intel® Core™ i7-processor kunt je probleemloos aan de slag: tegelijkertijd bewerken, opnemen, streamen en heerlijk non-stop gamen is geen uitdaging voor deze laptop. Je kunt ook genieten van het feit dat hij is voorzien van supersnelle M.2 PCIe Gen4-opslag.
Triton 300
Met een tot de 11e generatie Intel® Core™ i7 processor, NVIDIA® GeForce RTX™ 30 Series grafische kaart en onze zelf ontwikkelde 5e generatie AeroBlade™ 3D-technologie ben jij helemaal klaar voor de strijd.
Orion 7000
Trakteer jezelf op een nieuwe gaming-pc en de ultieme prestaties van de Orion 7000. De geavanceerde, voor PCIe Gen5 geschikte, uitbreidbare desktop wordt geleverd met een tot de 12e generatie Intel® Core™ i9 processor, een GeForce RTX™ 30 Series grafische kaart en ondersteuning voor razendsnelle DDR5-4000-configuraties (tot 64 GB).
Orion 5000
De Orion 5000 ondersteunt niet alleen ARGB maar is bovendien een snelheidsduivel met een Intel® H6701 chipset en 12e generatie Intel® Core™ i7 processor1. En alsof dat nog niet genoeg is, profiteer je ook nog van een superhoge framerate dankzij de GeForce RTX™ 30801 grafische kaart.
Orion 3000
Met zijn strakke lijnen en kleine formaat lijkt de Orion 3000 onschuldig, maar van binnen is het een monster. Deze krachtige, compacte pc kan niet wachten om zijn 12e generatie Intel® Core™ i7 processor1 tot het uiterste te drijven. En alsof dat nog niet genoeg is, profiteer je ook nog van een superhoge framerate dankzij de GeForce RTX™ 30701 grafische kaart.
X28 Monitor
Je gameplay gaat door het dak met de vernieuwingsfrequentie van 144 Hz in 4K UHD. Bovendien geeft NVIDIA® Reflex Latency Analyzer je de mogelijkheid om je eSports-skills te testen.
X32 FP MONITOR
De Predator X32 FP barst van de realiteitsveranderende functies die je manier van gamen voor altijd veranderen. Mini LED, lokaal dimmen (576 zones), een Quantum Dot scherm, HDMI 2.1 – je hebt het allemaal.
X38 Monitor
De Predator X38 is voorzien van Agile-Splendor IPS en heeft een GtG-responstijd van 0,3 ms, een vernieuwingsfrequentie van 175 Hz en een diepe 2300R-curve. En met een beeldverhouding van 21:9 lijkt het alsof je in een andere dimensie bent beland.
Cestus 335
De perfecte gamingmuis voor games en nog veel meer. De muis heeft de nieuwste sensortechnologie, Hyper-fast scrolling en nog veel meer.
AETHON 301 TKL
Een mechanisch toetsenbord met Gateron Blue-switches, een 80% TKL-model en volledige N-key rollover zorgen dat jij de concurrentie een stap voorblijft.
AETHON 700
Een andere game, andere vaardigheden en hoogstwaarschijnlijk een andere toetsaanslag. Met het Predator Aethon 700 RGB mechanisch gamingtoetsenbord heb je de kracht van twee toetsenborden in één.

#itlieswithin