It lies within

Powered by Intel®
It lies within A PREDATOR SAJÁT MINISOROZATA
1. RÉSZ
A JÁTÉK ELINDÍTÁSA
2. RÉSZ
MENTÉSI PONT
3. RÉSZ
ÚJ SZINT
Helios 300
Ez a 12. generációs Intel® Core™ i71 laptop tálcán kínálja Önnek a legjobb játékélményt, hiszen tudja, hogy bármelyik játékkal könnyedén meg tud birkózni. A Helios nemcsak jól néz ki, miközben egymás után pörögnek a képkockák, hanem ezt az RTX-kompatibilis gépet a legjobb grafikai teljesítményre is optimalizáltuk.
Helios 300 SpatialLabs Edition
A 3D-s arzenál mellett képes kezelni a párhuzamos feladatvégzést is, és ellenőrzés alatt tartja a háttérben futó feladatokat a GeForce RTX™ 3080 grafikus kártyának, valamint a 12. generációs Intel® Core™ i9 processzornak és az új, nagy teljesítményű hibrid architektúrának köszönhetően.
Helios 500
11. generációs Intel® Core™ i9 processzor, GeForce RTX™ 3080 és 120 Hz-es frissítési gyakoriságot biztosító 4K Mini LED panel: a Helios a játékok jövőjének hírnöke.
Triton 500 SE
A 12. generációs Intel® Core™ processzorok kiváló játékteljesítményt nyújtanak, miközben tökéletes rugalmasságot biztosítanak a párhuzamosan futó feladatok zökkenőmentes elvégzéséhez. Az innovatív új architektúra a megfelelő magot rendeli a megfelelő munkaterheléshez, így a háttérfeladatok nem szakítják meg a játékot – ezáltal szabadon cseveghet, böngészhet, streamelhet, szerkeszthet, készíthet felvételt és játszhatsz anélkül, hogy bármi megzavarná
Triton 300 SE OLED
A 12. generációs Intel® Core™ i9 processzor és az új, nagy teljesítményű hibrid architektúra révén zökkenőmentesen végezhet el egyszerre több feladatot, szerkeszthet, készíthet felvételt, streamelhet, megállás nélkül vetheti magát bele a játékok világába, és felfedezheti, mit is jelent, hogy ez a számítógép nagy sebességű M.2 PCIe Gen4 tárhellyel rendelkezik.
Triton 300 SE
A 12. generációs Intel® Core™ i7 processzor és az új, nagy teljesítményű hibrid architektúra révén zökkenőmentesen végezhet el egyszerre több feladatot, szerkeszthet, készíthet felvételt, streamelhet, megállás nélkül vetheti magát bele a játékok világába, és felfedezheti, mit is jelent, hogy ez a számítógép nagy sebességű M.2 PCIe Gen4 tárhellyel rendelkezik.
Triton 300
Akár 11. generációs Intel® Core™ i7 processzor, NVIDIA® GeForce RTX™ 30 sorozatú grafikus kártya és egyedi tervezésű, 5. generációs AeroBlade™ 3D technológiánk által felvértezve.
Orion 7000
Jutalmazza meg magát egy új gamer PC-vel és az Orion 7000 kiemelkedő, minden feladattal megbirkózó teljesítményével. Az újgenerációs PCIe Gen5-kompatibilis bővíthető asztali számítógéphez akár 12. generációs Intel® Core™ i9 processzor, GeForce RTX™ 30 sorozatú grafikus kártya és támogatás a villámgyors DDR5-4000 konfigurációkhoz (akár 64 GB) is tartozik.
Orion 5000
Az Orion 5000 ARGB burkolatú házában a lapkakészletek őrületes sebességű bajnoka lakozik: az Intel® H6701 a 12. generációs Intel® Core™ i7 processzorral1. Ezt koronázza meg a GeForce RTX™ 30801 grafikus kártya, hogy Ön egyre magasabb és magasabb értéket elérő képkockákban gyönyörködhessen.
Orion 3000
A kis méretű, de határozott vonalvezetésű Orion 3000 belsejében egy szörnyeteg rejtőzik; egy nagy teljesítményű, kis méretű számítógép, mely arra vár, hogy próbára tegye 12. generációs Intel® Core™ i7 processzorát1. Ezt koronázza meg a GeForce RTX™ 30701 grafikus kártya, hogy Ön egyre magasabb és magasabb értéket elérő képkockákban gyönyörködhessen.
X28 Monitor
A 4K UHD 144 Hz-es frissítési gyakorisággal a legtöbbet hozhatja ki a játékélményből, az NVIDIA® Reflex Latency Analyzer segítségével pedig próbára teheti az e-sporthoz szükséges képességeit.
X32 FP MONITOR
A Predator X32 FP valóságot meghazudtoló funkciói örökre megváltoztatják a játékról alkotott képet. Mini LED, helyi képhalványítás (576 zóna), Quantum Dot kijelző, HDMI 2.1 – minden együtt a kiváló játékélményhez.
X38 Monitor
Az Agile-splendor IPS által felfokozott, akár 0,3 ms GtG válaszértékű, 175 Hz-es frissítési gyakoriságú és nagy 2300R ívű Predator X38 a 21:9 képarányú immerzió birodalmába repíti Önt.
Cestus 335
Ez a tökéletesre tervezett gamer egér gyakorlatilag minden helyzetben használható – akár játszik, akár mást csinál a gépen. A legújabb érzékelőtechnológiával, hipergyors görgetéssel és sok minden mással felvértezve.
AETHON 301 TKL
Mechanikus billentyűzet Gateron Blue kapcsolókkal, 80%-os TKL kialakítással és full N-key rollover funkcióval, hogy mindig egy lépéssel az ellenfelei előtt járjon.
AETHON 700
Más játék, más készségek és valószínűleg más billentyűleütések is. A Predator Aethon 700 RGB mechanikus gamer billentyűzet kétszer akkora teljesítményt nyújt egyetlen csomagban.

#itlieswithin