It lies within

Powered by Intel®
It lies within ORIGINALNA MINISERIJA O PREDATOR TEHNOLOGIJI
EPIZODA 01
PRITISNI START
EPIZODA 02
SPREMI TOČKU
EPIZODA 03
NAPREDUJ
Helios 300
Ovo prijenosno računalo 12. generacije s Intel® Core™ i71 procesorom potaknut će te da na njemu isprobaš sve svoje igre i otkriješ kako se nosi s izazovima. Osim što Helios besprijekorno izmjenjuje kadrove, zahvaljujući RTX grafici potpuno je optimiziran za maksimalne grafičke performanse.
Helios 300 SpatialLabs Edition
Kada nisi u svojem 3D svijetu, izvršavaj više zadataka istovremeno i zadrži kontrolu nad pozadinskim zadatcima uz GeForce RTX™ 3080 grafiku i Intel® Core™ i9 procesor 12. generacije s novom hibridnom arhitekturom za poboljšanje radnih značajki.
Helios 500
Uz Intel® Core™ i9 procesor 11. generacije, GeForce RTX™ 3080 i 4K Mini LED panel s frekvencijom osvježavanja od 120 Hz Helios predstavlja budućnost igranja.
Triton 500 SE
Intel® Core™ procesori 12. generacije zaslužni su za nenadmašne performanse u igrama, a istovremeno su dovoljno fleksibilni za besprijekorno istovremeno izvršavanje više zadataka. Inovativna nova arhitektura pravu jezgru spaja s pravim zadatkom pa zadaci koji se izvode u pozadini neće prekidati igru što znači da možeš razgovarati, pregledavati sadržaje, streamati, uređivati, snimati i igrati bez zastoja.
Triton 300 SE OLED
Uz procesor Intel® Core™ i9 12. generacije s novom hibridnom arhitekturom moći ćete istovremeno izvršavati više zadataka, uređivati, snimati, strujati, a veličanstvena razdoblja neprekidnog igranja besprijekorno se izmjenjuju dok uživate u spoznaji da ovo računalo krije brzu M.2 PCIe pohranu 4. generacije.
Triton 300 SE
Uz procesor Intel® Core™ i7 12. generacije s novom hibridnom arhitekturom moći ćete istovremeno izvršavati više zadataka, uređivati, snimati, strujati, a veličanstvena razdoblja neprekidnog igranja besprijekorno se izmjenjuju dok uživate u spoznaji da ovo računalo krije brzu M.2 PCIe pohranu 4. generacije.
Triton 300
Naoružaj se Intel® Core™ i7 procesorom do 11. generacije, grafikom iz serije NVIDIA® GeForce RTX™ 30 i posebno prilagođenim AeroBlade™ 3D ventilatorima 5. generacije.
Orion 7000
Počasti se novim računalom za igranje i vrhunskim performansama računala Orion 7000 spremnog za sve zadatke. Stolno računalo nove generacije koje se može nadograditi kompatibilno je sa PCIe standardom 5. generacije, a isporučuje se Intel® Core™ i9 procesorom do 12. generacije, grafičkom karticom iz serije GeForce RTX™ 30 i podrškom za munjevitu DDR5-4000 memoriju (do 64 GB).
Orion 5000
U kućištu računala Orion 5000 s omogućenim ARGB osvjetljenjem skriva se čipset koji je lud za brzinom: Intel® H6701 i njegov procesor Intel® Core™ i7 12. generacije1. Tomu pribroji grafičku karticu modela GeForce RTX™ 30801 i uživaj dok gledaš kako broj sličica raste.
Orion 3000
U malenom kućištu oštrih kutova računala Orion 3000 skriva se čudovišno snažno i kompaktno računalo spremno iskušati snagu svog Intel® Core™ i7 procesora1 12. generacije. Tomu pribroji grafičku karticu do modela GeForce RTX™ 30701 i uživaj dok gledaš kako broj sličica raste.
X28 Monitor
Ekstremno poboljšaj svoju igru uz iznimno brzu frekvenciju osvježavanja od 144 Hz u 4K UHD rezoluciji i testiraj svoje eSports vještine uz tehnologiju za analizu latencije NVIDIA® Reflex.
X32 FP MONITOR
Monitor Predator X32 FP prepun je značajki kojima se iskrivljuje stvarnost, a koje će zauvijek promijeniti način na koji igraš. Mini LED monitor s lokalnim zatamnjenjem (576 zona), Quantum Dot zaslon, HDMI 2.1 ulazom – sve je ovdje – i spremno je za upotrebu.
X38 Monitor
Opremljen agilnim i živopisnim IPS zaslonom, vremenom odziva od 0,3 ms (siva – siva), frekvencijom osvježavanja od 175 Hz i duboko zakrivljenim zaslonom od 2300R, Predator X38 prenijet će te u sveobuhvatni svijet omjera 21:9.
Cestus 335
Savršen miš za igrače za gotovo svaku situaciju u igri i izvan nje. Opremljen je najnovijom tehnologijom senzora, iznimno brzim pomicanjem i mnogim drugim značajkama.
AETHON 301 TKL
Mehanička tipkovnica s Gateron Blue prekidačima, 80-postotnim TKL oblikom i mogućnosti korištenja svim tipkama istovremeno omogućuje da uvijek budeš jedan korak ispred konkurencije.
AETHON 700
Druga igra, druge vještine i vrlo vjerojatno, drugačiji pritisak tipke. Mehanička tipkovnica za igranje Predator Aethon 700 RGB sve je što ti je potrebno jer pruža dvostruko više snage.

#itlieswithin