It lies within

Powered by Intel®
It lies within ОРИГИНАЛЕН МИНИСЕРИАЛ НА PREDATOR
ЕПИЗОД 01
НАТИСНЕТЕ СТАРТ
ЕПИЗОД 02
ТОЧКА НА ЗАПАЗВАНЕ
ЕПИЗОД 03
СЛЕДВАЩОТО НИВО
Helios 300
Този лаптоп с процесор от 12-о поколение Intel® Core™ i71 ще вземе библиотеката ви с игри, ще я постави пред вас и ще ви вдъхне увереност да я предизвикате. Helios не само изглежда добре, докато възпроизвежда кадър след кадър, но също така тази подсилена с RTX машина е напълно оптимизирана за максимална графична мощност.
Helios 300 SpatialLabs Edition
Когато не сте потопени във вашата 3D менажерия, управлявайте извършването на много задачи едновременно и поддържайте фоновите задачи под контрол с видеокарта GeForce RTX™ 3080 и процесор от 12-о поколение Intel® Core™ i9 с нова високопроизводителна хибридна архитектура.
Helios 500
С процесор от 11 поколение Intel® Core™ i9, видеокарта GeForce RTX™ 3080 и 4K мини LED панел с честота на опресняване от 120 Hz – Helios е предвестник на бъдещето на компютърните игри.
Triton 500 SE
Процесори от Intel® Core™ 12-о поколение ви осигуряват превъзходна гейминг производителност, докато предоставят гъвкавост за безпроблемно изпълняване на многозадачност. Иновативната нова архитектура съчетава правилното ядро с правилното работно натоварване, така че изпълняващите се на заден план задачи няма да прекъсват играта ви, давайки ви свободата да чатите, сърфирате, предавате поточно, редактирате, записвате и играете, без да пропускате и секунда от действието
Triton 300 SE OLED
Захранван е от процесора от 12-о поколение Intel® Core™ i9 с неговата нова производителна хибридна архитектура, благодарение на което можете безпроблемно да изпълнявате множество задачи едновременно, да редактирате, записвате, предавате поточно, да постигнете великолепни резултати при непрекъсната игра и да се радвате на факта, че този компютър включва високоскоростно M.2 PCIe устройство за съхранение от 4-то поколение.
Triton 300 SE
Захранван е от процесора от 12-о поколение Intel® Core™ i7 с неговата нова производителна хибридна архитектура, благодарение на което можете безпроблемно да изпълнявате множество задачи едновременно, да редактирате, записвате, предавате поточно, да постигнете великолепни резултати при непрекъсната игра и да се радвате на факта, че този компютър включва високоскоростно M.2 PCIe устройство за съхранение от 4-то поколение.
Triton 300
Въоръжен с процесор до 11 поколение Intel® Core™ i7, видеокарта NVIDIA® GeForce RTX™ от серия 30 и нашата персонализирана технология от 5 поколение AeroBlade™ 3D.
Orion 7000
Подарете си нов гейминг компютър, както и върховната производителност на Orion 7000 за извършване на задачи. Настолният компютър от следващо поколение с възможности за надстройка до PCIe от 5-о поколение се предлага оборудван с процесор до 12-о поколение Intel® Core™ i9, видеокарта GeForce RTX™ от серия 30 и поддръжка на светкавични конфигурации с DDR5-4000 (до 64 GB).
Orion 5000
В разполагащия с ARGB технология корпус на Orion 5000 се е притаила светкавицата при чипсетовете: Intel® H6701 и неговият процесор от 12о поколение Intel® Core™ i71. Допълнете с видеокарта GeForce RTX™ 30801 и се наслаждавайте на непрекъснато нарастващия брой на кадрите.
Orion 3000
В малкия, но с ясно изразени линии корпус на Orion 3000 се крие звяр – мощен и компактен компютър, жадуващ да отприщи мощта на своя процесор от 12о поколение Intel® Core™ i71. Добавете видеокарта GeForce RTX™ 30701 и се наслаждавайте на непрекъснато нарастващия брой на кадрите.
X28 Monitor
Достигнете невиждани върхове във вашата игра с честота на опресняване от 144 Hz в 4K UHD и подложете на тест вашите eSports умения с Reflex Latency Analyzer на NVIDIA®.
X32 FP Monitor
Predator X32 FP е изпълнен с функции, променящи реалността, което завинаги ще промени начина, по който играете. Мини LED, локално затъмняване (576 зони), дисплей Quantum Dot, HDMI 2.1 – всички са тук – и са готови за действие.
X38 Monitor
Разполагащ с Agile-splendor IPS и време на реакция до 0,3 ms GtG, честота на опресняване от 175 Hz и дълбока извивка от 2300R – Predator X38 ви потапя в света на пропорция от 21:9.
Cestus 335
Усъвършенстващата се геймърска мишка за всяка ситуация – както в играта, така и извън нея. Оборудвана с най-новата сензорна технология, свръхбързо превъртане и други.
AETHON 301 TKL
Механична клавиатура със суичове Gateron Blue, 80% TKL форм-фактор и цялостно отчитане на всеки натиснат клавиш, за да останете една крачка пред конкуренцията.
AETHON 700
Различна игра, различен набор от умения и най-вероятно различно натискане на клавиш. С механичната геймърска клавиатура Predator Aethon 700 RGB имате два пъти повече мощност в един общ пакет.

#itlieswithin